طريقه حشو الفراخ البلدى
عالم سنيوريتا |
- *أول حاجة نحضر الفراخ نغسلها كويس بالخل واللمون والدقيق
- *بعد كدة تتبليها بالبصلة ونكونى دعكه البصلة بالتوابل المفضلة لكى
- تحت الجلدة تحت الاجنحة والفرخة كلها
- *نسبها تأخد طعم التوابل لحد ما نحضر الحشو
- مقادير الحشو
- *كوباية رز منقوع من فترة
- *كبد وقوانص الفراخ مقطعة
- *قرن فلفل مقطع زى ماتحبى حامى او رومى
- *بصلة دعكنها بالتوابل توابل فراخ وشعرة قرفة وملح بكمون وشطة لو حابة
- وجوزة الطيب لو عندك
- *معلقة سمنة
- نخلط كلة على بعض ونشوحها على النار دقايق من غير ما نحط ماية
- لان احنا عارفين ان الفراخ البلدى بتاخد سوى على النار اكتر من التانية
- فالمدة دى كافيلة انها تسوى الرز داخل الفرخة
- بعد كدة نحشى الفراخ ونسيب جزء صغير من غير حشو لان الرز لما بيستوى بيكبر
- وعشان ميطلعش برة الفرخة ويبهدل الدنيا فى الشوربة
- بعد كدة نقفل الفرخة بالخلة انامابعرفش أكتفها لسة بحاول اتعلم الخطوة دى
- ونسوى الفراخ
- ولما تطلع تحمريها او تدخليها الفرن فى صينيه بمعلقتين سمنه فى الصنيه وعلى السفرة تحطيها
- وباهنا والشفاء يارب تعجبكم
التعليقات: 0
Post a Comment