الثلاثاء، 23 أكتوبر 2012

اتعلمى ازاى تحشى الفراخ البلدى ؟؟؟؟؟

طريقه حشو الفراخ البلدى

عالم سنيوريتا


  1. *أول حاجة نحضر الفراخ نغسلها كويس بالخل واللمون والدقيق
  • *بعد كدة تتبليها بالبصلة ونكونى دعكه البصلة بالتوابل المفضلة لكى
  • تحت الجلدة تحت الاجنحة والفرخة كلها
  • *نسبها تأخد طعم التوابل لحد ما نحضر الحشو
  • مقادير الحشو
  • *كوباية رز منقوع من فترة
  • *كبد وقوانص الفراخ مقطعة
  • *قرن فلفل مقطع زى ماتحبى حامى او رومى
  • *بصلة دعكنها بالتوابل توابل فراخ وشعرة قرفة وملح بكمون وشطة لو حابة
  • وجوزة الطيب لو عندك
  • *معلقة سمنة
  • نخلط كلة على بعض ونشوحها على النار دقايق من غير ما نحط ماية
  • لان احنا عارفين ان الفراخ البلدى بتاخد سوى على النار اكتر من التانية
  • فالمدة دى كافيلة انها تسوى الرز داخل الفرخة
  • بعد كدة نحشى الفراخ ونسيب جزء صغير من غير حشو لان الرز لما بيستوى بيكبر
  • وعشان ميطلعش برة الفرخة ويبهدل الدنيا فى الشوربة
  • بعد كدة نقفل الفرخة بالخلة انامابعرفش أكتفها لسة بحاول اتعلم الخطوة دى
  • ونسوى الفراخ
  • ولما تطلع تحمريها او تدخليها الفرن فى صينيه بمعلقتين سمنه فى الصنيه وعلى السفرة تحطيها
  • وباهنا والشفاء يارب تعجبكم 

التعليقات: 0

Post a Comment

إجمالي مرات مشاهدة الصفحة